Job Header

Back to list

Software Configuration and Integration Engineer

bw_wordkay_placeLandskrona - Sweden

bw_wordkay_timeFeb 11, 2019

bw_wordkay_optionFull time

bw_wordkay_idR2018-3172


Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera fyrhjulsdriftsystem från idé till färdig produkt och för att fortsätta växa behöver vi dig, en vass kvalitetsingenjör med stort driv och engagemang för leverantörsutveckling.

Rollen

Du kommer tillsammans med våra projektledare och kvalitetsingenjörer stötta och koordinera SW-avdelningens CM- (konfigurationsstyrning), integrations- och release-arbete, och ansvara för vår strategi inom området. Du kommer även att vidareutveckla våra metoder och verktyg för Continous Delivery (”DevOps”).  Detta är ett mångsidigt och utvecklande arbete med att stödja och förbättra metoder, organisation och verktyg så att det fungerar så bra som möjligt och att öka kunskapen i organisationen hur man kan jobba effektivare. I tjänsten ingår resor.

Personliga egenskaper

Du trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Det krävs att du är du öppen, konstruktiv, målfokuserad, problemlösande och kommunikativ person som trivs med många sociala kontakter i arbetet. Hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och integritet samt ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är programvaruingenjör eller med motsvarande dokumenterad erfarenhet inom programvaruutveckling och CM. Du behöver goda kunskaper av som GIT och Jenkins (eller motsvarande verktyg) och allmänna kunskaper om utvecklingsmetoder. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenheter av kvalitetsmodeller (SPICE/CMMI/ISO 9000), utvecklingsverktyg (JIRA, DOORS, ClearCase), Projektledningsmetoder (PMI/PPS) och/eller agila metoder (SCRUM, SAFe, LEAN).

Vi erbjuder

BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över och BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder. Med kunder och systerbolag inom PDS på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Global Terms of Use and Privacy Statement


Carefully read the BorgWarner Privacy Policy before using this website. Your  ability to access and use this website and apply for a job at BorgWarner are conditioned on your acceptance and compliance with these terms.

Please access the linked document by clicking here, select the geographical area where you are applying for employment, and review. Before submitting your application you will be asked to confirm your agreement with the terms.

Headline

Close