Job Header

Back to list

Customer Quality Engineer

bw_wordkay_placeLandskrona - Sweden

bw_wordkay_timeFeb 12, 2019

bw_wordkay_optionFull time

bw_wordkay_idR2019-0207


Customer Quality Engineer

Vi söker dig med en passion för kvalitet, avancerad problemlösning och som brinner för att arbeta tillsammans med andra!

I tjänsten som kvalitetsingenjör på BorgWarner kommer du att arbeta med världsledande produkter i nära samarbete med de europeiska biltillverkarna samtidigt som du blir en del av vår resa mot utveckling och tillverkning av elektriska motorer för hybrid och eldrift. För att lyckas i rollen brinner du för att skruva ner saker i beståndsdelar för att förstå hur de fungerar. Du uppskattar tjänstens tekniska höjd samtidigt som du trivs med att arbeta ”hands-on”.

I rollen ligger ditt fokus på följande uppgifter:

 • Genomföra produktanalyser på reklamationer för att fastställa felorsak.
 • Analysera kvalitetsproblem både på distans och på plats hos kund/biltillverkare. Resor i tjänsten förekommer efter behov.
 • Samordna och driva olika kvalitetsrelaterade arbetsgrupper, Q-punkter, kopplade till fabrikens process- och produktrelaterade utmaningar.
 • Leda analysarbete och rapportera till kund enligt 8D-metoden.
 • Leda förändringsarbete genom att tillämpa ett coachande, kommunikativt och inkluderande arbetssätt.
 • Träna och involvera andra medarbetare i utveckla kvalitetsarbetet och kvalitetsmedvetenheten i det dagliga arbetet.

Din kompentens:

 • Du har Högskole- eller civilingenjörsutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet.
 • Du har erfarenhet av Lean och/eller Six Sigma. Du är gärna utbildad Green eller Black Belt, samt kan koppla dessa kunskaper till löpande produktion och projekt.
 • Du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska då koncernspråket och kundkommunikation sker på engelska.
 • Du har erfarenhet av att arbeta/skruva med någon typ av fordon och du har lätt för att skapa dig en bra överblick för att förstå hela systemet.
 • Du hanterar teknisk utrustning, t.ex. datorer och excel utan hinder.

Centralt för rollen är att du har en analytisk förmåga och är duktig på systematisk problemlösning, gärna i projektform. Genom din goda kommunikativa förmåga och positiva attityd inspirerar du andra vilket gör att du har lätt för att samarbeta i tvärfunktionella team samtidigt som du har förmågan att utmana och ifrågasätta. Du fattar beslut baserat på fakta och är en resultatinriktad person med självdistans och god samarbetsförmåga.

Frågor:

För ytterligare information kontakta Oscar Elzén, Manager Customer Quality Engineering, Landskrona, tel. 0418-476611/0730-536128 alt. oelzen@borgwarner.com.

Global Terms of Use and Privacy Statement


Carefully read the BorgWarner Privacy Policy before using this website. Your  ability to access and use this website and apply for a job at BorgWarner are conditioned on your acceptance and compliance with these terms.

Please access the linked document by clicking here, select the geographical area where you are applying for employment, and review. Before submitting your application you will be asked to confirm your agreement with the terms.

Headline

Close