Job Header

Back to list

CI/CD Release Train Engineer

bw_wordkay_placeLandskrona - Sweden

bw_wordkay_timeFeb 11, 2019

bw_wordkay_optionFull time

bw_wordkay_idR2019-0418


Vill du vara med och driva arbetet att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera fyrhjulsdriftsystem från idé till färdig produkt och för att fortsätta växa behöver vi dig, en nyfiken release-ingenjör med ett growth mindset.


Rollen
Vill du vara med och bygga en CI/CD pipeline i världsklass? Vill du bidra till att vårt releasetåg går i rätt tid, med rätt innehåll och med rätt kvalitét.
Kan du förvandla kaos till struktur? Gillar du att automatisera processer genom att själv kavla upp armarna och programmera? Trivs du med att analysera dailybuild-resultat och spåra upp vad som gått fel?


Personliga egenskaper
Du har en känsla för struktur och detaljer. Du har en förmåga att engagera dina kollegor och får saker och ting att hända genom goda relationer.
Vidare är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet. Hos oss är det viktigt att kunna samarbeta tvärfunktionellt. För att lyckas i rollen behöver du vara lösningsorienterad. Du har en hög grad av självständighet och integritet.


Din kompetens

  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen Data, Systemvetare eller motsvarande
  • Erfarenhet av moderna högnivåspråk som Python, Go, Java etc.
  • Erfarenhet av Docker, Kubernetes och Elastic/Kibana
  • Praktisk erfarenhet av Eiffel (https://eiffel-community.github.io/) är ett stort plus
  • Gärna erfarenhet av Autosar, SPICE, CMMI, ISO 9000 eller en nyfikenhet att lära


Vi erbjuder
BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom. 
Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta kollegor och får möjlighet att påverka process och metoder. 
Med kunder och systerbolag inom PDS på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.


Stämmer detta in på dig så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tillämpar ett löpande urval så sök redan idag.
 

Global Terms of Use and Privacy Statement


Carefully read the BorgWarner Privacy Policy before using this website. Your  ability to access and use this website and apply for a job at BorgWarner are conditioned on your acceptance and compliance with these terms.

Please access the linked document by clicking here, select the geographical area where you are applying for employment, and review. Before submitting your application you will be asked to confirm your agreement with the terms.

Headline

Close