Job Header

Back to list

Produktionstekniker till BorgWarner i Landskrona

Landskrona - Sweden

Jun 10, 2021

Full time

R2021-3200


På BorgWarner i Landskrona designar vi och tillverkar drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon. Vi arbetar med de största fordonsleverantörerna inom Automotive.i

Vi söker nu en produktionstekniker till vår kopplingsproduktion. Rollen är organisatoriskt placerad under Coupling Production, Manufacturing engineering & Maintenance.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Att driva förbättringsgrupper
  • Att produktionsdokumentationen är uppdaterad
  • Att underhåll och operatörer utbildas på produktionsutrustning
  • Att medverka vid överlämnande av produktionsutrustning till linjen
  • Att kvalitetsarbetet genomförs
  • Att Q-råd hålls om risk för kvalitetsbrist föreligger
  • Vara support till Manufacturing engineer vid processändringar
  • Att statistiska analyser utförs (MSA, Duglighets studier)
  • Att Mastringsunderlag tas fram komplett.
  • Att ta fram och underhålla ritningsunderlag

Erfarenhet/kunskap:

Tjänsten kräver erfarenhet av tillverkande produktion och det är viktigt att du har en förståelse för produktion och hur en produktionslinje är uppbyggd. Erfarenhet av automatiserad tillverkning och PLC är meriterande. Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse, du har kanske gått teknisk linje eller är tekniskt lagd till exempel.

Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta mot Automotive industrin och känner till de krav och metoder som ställs på oss i samband med det, tex IATF, FMEA & VDA.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN, eller har kunskap om vad det innebär.

Då en stor del av tjänsten har fokus på att arbeta med instruktioner är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet, kan uttrycka dig bra i skrift både på svenska och engelska, samt att du har vana att skriva och läsa arbetsinstruktioner.

Rollen:

Produktionstekniker driver arbetet tillsammans med Manufacturing engineer rörande den löpande produktionen. Produktionstekniker äger och driver frågor som rör produktionsutrustningen som släppts till linjen. Detta innebär att Produktionstekniker skall koordinera och ansvara för tvärfunktionella grupper som aktivt skall jobba med förbättringsaktiviteter på produktionsutrustningen.

Du kan hantera stressfulla situationer och ta eget ansvar i det dagliga arbetet. Som person är du flexibel, samarbetsvillig och initiativtagande. Som person är du noggrann, lösningsorienterad, effektiv och kvalitetsmedveten.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Din ansökan vill vi ha in senast den 10 juli 2021, men vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Frågor:

För ytterligare frågor om tjänsten eller vid övriga frågor, vänligen kontakta Max Gottschalk, 0418-575 19 eller magottschalk@borgwarner.com

Global Terms of Use and Privacy Statement


Carefully read the BorgWarner Privacy Policy before using this website. Your  ability to access and use this website and apply for a job at BorgWarner are conditioned on your acceptance and compliance with these terms.

Please access the linked document by clicking here, select the geographical area where you are applying for employment, and review. Before submitting your application you will be asked to confirm your agreement with the terms.

Overlay Title

close