Job Header

Back to list

Verifiering och validering av System och Mjukvara – Gruppchef

Landskrona - Sweden

Oct 13, 2021

Full time

R2021-5428


Vill du vara med och driva arbetet att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera fordonssystem från idé till färdig produkt och för att fortsätta växa behöver vi dig, en genuin ledare med ett brinnande intresse för både mjukvaru- och personalutveckling.

Rollen

Som gruppchef inom validering kommer du att vara ansvarig för Testledare inom verifiering och validering av vårt kompletta system samt även specifikt mjukvaran till våra system. Du kommer att styra, leda och planera det dagliga arbetet och vara delvis operativ samtidigt som du är delaktig i det strategiska arbetet för att driva gruppen och avdelningen framåt. Rollen innebär personalansvar för testledare, testare och ett team för outsourcad testning. Vi jobbar mot så hög automatiseringsgrad som möjligt och exekverar tester i HIL riggar där uppställning är allt från en ECU med matningsspänning till fleraxlade dynamiska riggar för hela system där vi har avancerade mät och felinjeceringssystem. Dina team ansvarar för att rätt tester körs I rätt tid för att säkerställa rätt kvalitet I leveranser till kunderna. Du ansvarar även för att säkerställa att processer inom ASPICE, Cyber Security och Functional Safety efterföljs. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att motivera och utveckla dina medarbetare samt jobba med förbättringar av våra metoder och processer.

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att engagera dina medarbetare och får saker och ting att hända. Du trivs i en organisation med ett högt tempo, som har många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Vidare är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd med en förmåga att se både styrkor och svagheter och det krävs en hög grad av självständighet och integritet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen och några års arbetslivserfarenhet i en arbetsledande roll. Du har även tidigare erfarenhet av arbete med utveckling och/eller test av inbyggda system,  gärna någon form av Agil utveckling. Då vi jobbar främst med automatiserad testning är erfarenhet inom det en stor fördel. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Vi erbjuder

BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över och BorgWarner i Landskrona är en del av DTS (Drive Train Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder. Med kunder och systerbolag inom DTS på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Global Terms of Use and Privacy Statement


Carefully read the BorgWarner Privacy Policy before using this website. Your  ability to access and use this website and apply for a job at BorgWarner are conditioned on your acceptance and compliance with these terms.

Please access the linked document by clicking here, select the geographical area where you are applying for employment, and review. Before submitting your application you will be asked to confirm your agreement with the terms.

Overlay Title

close